Sluijs Coaching is er voor mensen die opzoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling. Sluijs Coaching biedt een persoonlijke en uitdagende begeleiding om het beste in uzelf naar boven te halen. Zo ondersteunen we bij het verhelderen van uw wensen en helpen we bij de route naar uw doelstellingen. Het is ons doel om u te helpen in dit proces wat leidt naar succesvolle verandering en verbetering in uw leven.

Veel mensen weten dat er een probleem is dat ze aan willen pakken. Echter beschikt niet iedereen over het juiste perspectief, de kennis of de middelen om dat probleem op te lossen.

Een probleem is vaak confronterend en pijnlijk, de oplossing kan buiten uw comfortzone liggen. Er is moed en kwetsbaarheid voor nodig om naar een coach te stappen en om hulp te vragen. Bij Sluijs Coaching hebben we begrip voor uw situatie. We werken daarom stap voor stap, in uw eigen tempo naar uw wensen en mogelijkheden. U krijgt de tools om uw leven naar eigen inzicht vorm te geven en te veranderen. De coaching is vertrouwelijk en persoonlijk. Onze methodes worden ingezet met als doel u te laten functioneren als individu, team en organisatie.

Het uzelf eigen maken en het toepassen van nieuwe skills is niet altijd makkelijk. Verandering behoeft tijd en energie. Wij begeleiden u daarom in de oefeningen en ondersteunen u (en uw team) in het volhouden van uw nieuwe skills (vaardigheden) en habits (gewoontes).

Hoe?

De coaching is persoonlijk en kan met één of meerdere personen tegelijkertijd. Vaak spelen er zaken binnen een team die voor vele mensen gevolgen hebben op de werkvloer. Hoe mooi zou het zijn dit samen, met de hulp van een externe factor, op te lossen?

  1. Introgesprek

Vertrouwen en veiligheid staan hierin centraal. Als coach richt ik het gesprek zo in dat alles binnenskamers blijft. Wanneer je er zelf voor kiest om anderen te informeren over je coaching traject is dit natuurlijk geen probleem. Soms is dit juist zeer wenselijk. Wil je het echter onder de radar houden en mensen verassen met je nieuwe inzichten, gedrag en successen dan zal niemand te weten komen dat je door één van onze coaches begeleid wordt.

  1. Contract

Hierin wordt besproken en opgeschreven wat de doelstelling is. Tevens krijg je een indicatie van het aantal sessies en de kosten van je coach traject. Wanneer het doel behaald is gaan we je niet langer binnenhouden door het aantal gesprekken door te laten gaan. Is het resultaat behaald dan kunnen we kijken of er nog andere zaken zijn die je wilt bespreken of we sluiten het contract af door een eindgesprek in te plannen. Daarna is het klaar en mag je het waar gaan maken!

  1. Gerichte sessies

De gesprekken worden gekenmerkt door gebruik te maken van één of meerdere testen of het doorlopen van oefeningen in relatie tot het probleem. Zo kan het zijn dat we een keer bij je thuis afspreken, een externe locatie opzoeken of eens gaan wandelen dan wel ergens koffie gaan drinken. Ook hier heb jij het voor het zeggen als klant. Alles gebeurt in overleg.

  1. Eind gesprek

Wanneer het doel is behaald plannen we een eindgesprek in, hierin staat het afsluiten van de coaching cyclus centraal. Je krijgt een werkboek met je oefeningen en handige informatie die je als naslagwerk kan gebruiken wanneer je het even vergeten bent. Je hebt dan altijd je persoonlijke oefenboek met inzichten bij de hand. Mocht je daarna nog terug willen komen is dat natuurlijk geen probleem!