Het afgelopen jaar heb ik veel mensen succesvol gecoacht richting meer succes in hun werk en privéleven. Dat klinkt makkelijker dan het was. Mensen ondersteunen om meer succesvol te zijn gaat met vallen en opstaan. Een essentieel onderdeel bij deze veranderingen is de support die de omgeving biedt. Het veranderen van houding en gedrag zit hem in de kleine dingen, een coach of post bijvoorbeeld!

Ik ben Jerom, 34 jaar, getrouwd met Karin en vader van onze twee jongens (2 en 5 jaar). In het dagelijks leven ben ik militair instructeur en daarnaast werkzaam als coach in mijn eigen bedrijf. Tevens studeer ik omgangskunde aan de NHL in Leeuwarden. Ik ben sportief en rijdt motor.

Tijdens mijn vele militaire opleidingen heb ik de nodige uitdagingen overwonnen. Hierna volgde een operationele carrière waarin ik veel heb geleerd over het gedrag van mensen, de wereld en vooral mijzelf. Mede daardoor weet ik hoe belangrijk ondersteuning richting een doel is. In mijn werkzaamheden als instructeur kwam ik erachter dat ik mensen kan en mag ondersteunen in het behalen van resultaten die zij zelf niet mogelijk achtten. Het dankbare gevoel wat ik hierdoor kreeg zette mij aan het denken. Wat als ik meer (ook niet militaire) mensen kan helpen en ondersteunen?

Wat volgde was een opleiding als coach en life-coach waarmee ik veel mensen kon helpen en ondersteunen bij het behalen van hun successen. We leven in een tijd waarin mensen hulp willen en durven vragen. Het begin was echter een drama, ik kwam erachter dat ik nog veel moest leren en afleren…. Langzaam ging het beter. Mijn cliënten ervaarden nieuwe inzichten en namen succesvol verantwoordelijkheid voor hun situaties! Door hun succes werd ik succesvol! Sindsdien heb ik meer mensen kunnen helpen met verschillende problemen in diverse zware en minder zware situaties.

Het lijkt me ontzettend gaaf om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen richting hun succes. Mijn activiteiten geven daarbij de support van bewustwording, verantwoordelijkheid en eigenaarschap, waardoor doelgerichte stappen naar gewenste verandering worden gezet.

Met vriendelijke groet, Jerom Sluijs